Naam:
Email:
Home Wie zijn we?
Wie zijn we?


PDF Afdrukken E-mailadres

Wie zijn we?

LigneQui
De website Reiswereld Magazine.be is een 100 % Belgische site waar je allerlei leuke ideeën en tips vindt om er in eigen land en in het buitenland op uit te trekken. Je leest er reisreportages en vindt er honderden gezellige adresjes en overnachtingstips! Hierbij hebben we natuurlijk ook oog voor unieke charme en boeiende weetjes!

Reiswereld Magazine.be is een onlinereismagazine en meteen het enige in België! We verkopen niks, we geven je enkel informatie mee.

Ons team bestaat uit journalisten die in toerisme gespecialiseerd zijn. Ook andere meer algemene media doen regelmatig een beroep op hen hieromtrent.

Waar vind je onze site?

LigneQui


Reistips en leuke adresjes

In dit onderdeel vind je honderden artikelen over de leuke adresjes en tips in België en het buitenland, die onze redactie heeft verzameld. Heb je zin om er een weekendje op uit te trekken, om eens op reis of op uitstap te gaan? Gebruik onze zoekmotor en vind meteen de juiste plek in ons archief!

Reisreportages

Onze redactie trekt de wereld rond en maakt reisreportages over honderden bestemmingen! De mooiste bezoeken, charmante tochtjes, leuke adresjes: ultracomplete reportages die helemaal gratis door te nemen zijn!

Het onlinemagazine en oude nummers

Blader je liever eens door een mooi tijdschrift? Download gratis het maandnummer en oudere nummer! Klaar om af te drukken! 

Wereldrecepten

Reizen kun je ook in je bord. Onze journalisten trakteren je op lekkere gerechten die ze op hun reizen hebben ontdekt! Smakelijk!

Wedstrijden en voordelen

Reiswereld Magazine.be neemt je ook echt mee op reis! Er staat regelmatig een nieuwe wedstrijd op de website, waarbij je een leuk of origineel verblijf kunt winnen. Touroperators bieden ook speciale voordelen aan zodat je flink wat bespaart op je volgende vakantie.

Onze e-nieuwsbrief

Elke maand ontvangen onze abonnees een e-nieuwsbrief. Hierin staan op nieuw de reisreportages en tips die je ook online vindt. Daarnaast vind je in de nieuwsbrief ook de wedstrijden en voordelen! Aboneer je meteen!


Prettige reis!!!
Laatst aangepast op donderdag, 22 april 2010 14:46