Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Tunesië: de Dar van Sabri, in Nabeul

SabriEnTete1

Hier ben je 60 km van Tunis, in het hart van de kleurrijke en levendige medina van Nabeul aan de golf van Hammamet en 1 km van de gouden zandstranden. De eigenaar van deze riad, Sabri Oueslati, wilde dit oude Museum van Pottenbakkerskunst omtoveren tot een uitzonderlijk adres. Hij restaureerde twee jaar lang, zodat het oosterse karakter van zijn riad behouden zou blijven, maar hij koos voor hedendaags comfort en een ultramoderne stijl en inrichting.

Rond de centrale patio liggen vier suites: twee op de benedenverdieping en twee op de bovenverdieping. Ze zijn telkens anders ingericht, maar overal zie je dezelfde zorg voor detail terug met geborduurde lakens en linnen, geweven plaids, moderne kunst, een badkamer in tadelakt…

Op de benedenverdieping vind je de salon en de eetkamer die uitgeven op een hyperuitgeruste keuken waar je kunt leren hoe je streekgerechten bereidt. Op de bovenverdieping ontdek je een kraaknet uitgestrekt terras met een bar en ligbanken, een verwarmd zwembad en een hamam. Een haven van rust en luxe in het hart van de oude stad.

Je kunt deze hele riad huren (€ 500 tot 700 per nacht) of een suite boeken (tussen € 130 en 200 per nacht). Bij deze prijs zijn naast de overnachting ook het ontbijt, koffie, thee en frisdrank, de schoonmaak, wifi inbegrepen. Daarnaast kun je ook kooklessen volgen, een concert van luitspelers bijwonen of genieten van een zelfbereide maaltijd, enzovoort.

Superaanbod voor de lezers van Reiswereldmagazine.be:

De derde nacht gratis bij twee betalende nachten!

Voor meer info: www.dar-sabri.com

SabriEnTete2
Laatst aangepast op donderdag, 09 juni 2011 09:51