Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Een weekend genieten van elkaar, in een kerk in de Ardennen

Quartier Latin ET

Le Quartier Latin, dat is een viersterrenetablissement in het historische hart van Marche-en-Famenne, op de grens met de Ardennen, de Famenne en de Condroz. In 1991 nam Le Quartier Latin zijn intrek in een barokke kerk uit de 18de eeuw. Het uitstekende restaurant annex brasserie met streekgerechten, de 70 luxueuze en knusse kamers en suites, de spa... zijn uniek in de omgeving.

De wellnessruimte van Le Quartier Latin in een notendop: een gezellig theesalon, zwembad (met watervalfontein), sauna, hamam, balneobad, verzorgingen voor lichaam en gezicht en massages. De inrichting is heel sober, maar er hangt een mediterrane, oosterse sfeer. De kaart met verzorgingen is ellenlang en er staan ook 'packages' op, laat jezelf een dag of langer heerlijk verwennen.

In het restaurant schuif je de voeten onder tafel voor een smakelijke streekmaaltijd (waarom niet op het terras vol bloemen als het lekker warm is). Tijdens de Soirées Gourmandes in het weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) bestaat het voorgerechtenbuffet uit fijne vleeswaren en vis uit de streek. En dan hebben we het nog niet over al dat andere lekkers. Elke zondag tussen 12.00 en 16.00 uur kun je er terecht voor een themabrunch met animatie voor kinderen. In september en oktober is dat thema 'Festival van de zee'.

Quartier Latin Resto

Maar Le Quartier Latin biedt ook themavakanties die ieder seizoen wisselen. Je vindt er vast wat je zoekt: romantiek, lekker eten, golfen, zen, natuur, minitripje naar de Ardennen, special 'zondag'...

‘Passion & Evasion’ voor tortelduifjes

Quartier Latin Chambre Rouge

Bij voorbeeld, kunnen koppeltjes het forfait 'Passion & Evasion' boeken, dat speciaal voor hen is samengesteld. Op het programma: Confort-kamer met rozenblaadjes en kaarsen, ontbijt op bed, toegang tot de thermen (zwembad, sauna, hamam, relaxatieruimte en theesalon) voor 3 uur om heerlijk te ontspannen, verzorging voor jullie beiden: balneotherapie van 25 minuten met een glaasje bubbels en een volledige lichaamsmassage van 55 minuten in een duocabine. In het restaurant kun je een 'Avond heerlijk genieten' boeken, met een driegangenmaaltijd, drank inbegrepen. Proef van het uitgebreide buffet met lekkers dat de streek te bieden heeft, kies uit een van de vijf suggesties van het moment en sluit af met een 'Table Gourmande' met kazen en gebak van de patissier.

Prijs: € 235 per persoon. Verblijf van 2 dagen/1 nacht, geldig tot 1/12/2016.

Alle informatie op sur www.quartier-latin.be

Quartier Latin Spa

Quartier Latin Resto2

Quartier Latin Chambre Coeur

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2016 09:04