Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

De Mont-St-Michel te paard, met een ULM of een luchtballon!

Te paard

Een leuk idee om de baai van de Mont-St-Michel eens op een andere manier te verkennen. Bij Manche Tourisme kan je een verblijf van 3 dagen/2 nachten boeken op 1,5 km van de Mont-St-Michel, in hotel Formule Verte. Inbegrepen zijn de overnachtingen, het ontbijt en een diner met streekproducten en een rondrit te paard door het magnifieke landschap rond de baai. Met een grandioos uitzicht op het rotseilandje Tombelaine en de Mont-St-Michel rijd je naar het rietland van Genêts (waar veel vogelsoorten te observeren zijn). Verder kom je langs het lieflijke dorpje Saint-Léonard en tenslotte aan de Pointe du Grouin du Sud, aan de monding van de Sée en de Sélune. Prijs: vanaf € 141 per persoon.

Met een ULM

De baai van de Mont-St-Michel is een droomdecor voor een vlucht met een ULM! In het arrangement met 2 overnachtingen met ontbijt in hotel Altos (in Avranches) is een vlucht van 20 tot 30 minuten inbegrepen, met de ULM of in een gyrocopter (*). Je betaalt hiervoor vanaf € 148 per persoon. (*) Met dit toestel, ook een soort ULM, ben je in een mum van tijd bij de baai, waar je dan vertraagt om mooie luchtopnames te maken. Om veiligheidsredenen is er een maximumgewicht: 110 kg voor de ULM met piloot, en 90 kg voor de gyrocopter.

Met een luchtballon

In dit aantrekkelijke forfait zijn ook twee overnachtingen met ontbijt in hotel Altos in Avranches inbegrepen, en een ballonvaart over de baai van zo’n 45 minuten. In totaal moet je hiervoor wel op 3 tot 4 uur rekenen, want er is de verplaatsing naar het terrein waar je opstijgt, het klaarmaken van de luchtballon, de vlucht zelf, een verrassing bij aankomst en de terugkeer naar het hotel. Hiervoor betaal je vanaf € 345 per persoon.

Inlichtingen en reservering:

Tel: 0033 2 33 05 90 00

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Website: www.manchetourisme.com (rubriek ‘Votre séjour’)

Laatst aangepast op woensdag, 17 maart 2010 21:59