Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

De Dar Bibine van Isabelle, in Djerba

bon_plan_dar_bibine_1

Isabelle en Gérard lieten België achter zich om hun zonovergoten droom waar te maken op het mooie eiland Djerba. Hun gastenverblijf 'Dar Bibine' ligt in het hart van de medina van Erriadh. Ze respecteerden de traditionele plaatselijke architectuur en combineerden die met een verfijnde, witte en minimalistische inrichting. Het resultaat is verbluffend, prachtig en straalt charme uit!

De woning telt vier kamers, waarvan er drie uitkijken op het zwembad. Ze zijn voorzien van alle moderne comfort, er is een minidressing, een televisie met plasmascherm, internet, wc en badkamer (bad of douche), airco, linnen lakens, badmantels en zachte handdoeken… Ook de inrichting is overwegend wit gehouden. Er werd gekozen voor meubelen en voorwerpen van de hand van Gehry, Starck en andere grote ontwerpers.

Ontspanning dan. De dar heeft een klein zwembad, een hamam (massages zijn mogelijk) en een terras dat in de winter verwarmd is. Je kunt ook tochtjes met de fiets (er zijn er drie) of te paard maken, naar het strand trekken (zo'n 20 minuten verderop), een boottocht op zee maken of rond het eiland varen met de watertaxi, de moskeeroute van Djerba volgen of een uitstapje maken naar het zuiden van Tunesië…

Prijs: € 120 voor een tweepersoonskamer, ontbijt inbegrepen. Table d'hôtes na reservering.

De Dar Bibine is uitstekend gelegen, een kwartier van de internationale luchthaven Djerba-Zarzis en 7 km van de hoofdplaats Houmt Souk, de haven, de soek, de siersmeden en 20 minuten van het strand en het golfterrein.

Superaanbod voor de lezers van Reiswereldmagazine.be:

De derde nacht gratis bij twee betalende nachten!

Voor meer info: www.darbibine.com

bon_plan_dar_bibine_3

Laatst aangepast op donderdag, 09 juni 2011 09:52