Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

ALL WAYS: EXCLUSIEVE CRUISES VANUIT OOSTENDE

All Ways Croisiere ET

All Ways is dé Belgische cruisespecialist. Je kunt bij de onderneming terecht voor alle grote internationale cruises, maar ze organiseert nu ook haar eigen riviercruises aan boord van boten die ze chartert. Deze ‘All Ways exclusieve cruises’ hebben twee voordelen: de ploeg aan boord is volledig Belgisch en de haven waar de zeecruises vertrekken, is die van Oostende! Geen vliegreis of lange autorit voor je aan je vakantie begint dus!

De exclusieve cruises vertrekken op vaste data tussen juni en september, telkens met een andere bestemming. We zetten er twee in de kijker: ‘Symfonie op de Baltische Zee’ en de ‘Verjaardagscruise’ van All Ways, die dit jaar 25 wordt.

Cruise ‘Symfonie op de Baltische Zee’, met een citytrip naar Sint-Petersburg

All Ways Croisiere 1 SPDeze cruise vertrekt op 10 juli 2015 en brengt je in 16 dagen op zee naar een aantal prachtige steden: Oslo, Kopenhagen, Stockholm en Helsinki. Eindhalte is Sint-Petersburg, waar je drie dagen verblijft, een citytrip op je cruise dus! Je bezoekt de bezienswaardigheden van de stad, zoals de Hermitage, het paleis, de Peterhof die ook wel het Versailles van Rusland genoemd wordt en de Petrus- en Paulusvesting … Na Sint-Petersburg gaat het richting Tallinn (Estland) en Gdansk in Polen. De laatste halte is het Duitse Warnemünde, vanwaar je een daguitstap kunt maken naar Berlijn. Voor deze goedgevulde cruise tel je € 1940 per persoon neer. Zoals altijd bij All Ways zijn daarbij volpension en de rit heen en terug naar Oostende vanuit de belangrijkste Belgische steden inbegrepen.

‘Verjaardagscruise’ naar Zuid-Europa, met VIP en show inbegrepen!

De cruise vaart van Oostende naar Marseille. Tijdens de reis van 15 dagen (vertrek op 16 augustus 2015) stop je op het eiland Guernsey, in Porto en Lissabon in Portugal en je doet in Spanje Cádiz, Valencia (waar je de Ciudad de las Artes y Ciencias bezoekt) en Palma de Mallorca aan. Ook het Corsicaanse Porto Vecchio en Italië liggen op de route. Vanuit de havens vertrekken excursies naar Rome, Pisa en Firenze. All Ways organiseert aan boord van al haar cruiseschepen voorstellingen en opvoeringen, maar op deze verjaardagscruise reizen ook ‘guest stars’ mee, onze ‘Bekende Vlamingen’: journalisten, zangers en zelfs sterrenchef Stéphane Buyens van tweesterrenrestaurant hostellerie Le Fox in De Panne. Al onze passagiers krijgen een geschenkje: een avondvoorstelling met diner, muziek en internationale dans in Palma de Mallorca.

Aan boord van de MV Voyager

All Ways Croisieres 3Voor alle exclusieve cruises kiezen wij bij All Ways voor de MV Voyager, een ‘klein’ schip met plaats voor 500 passagiers. De sfeer is intiemer en gezelliger dan op grote passagiersschepen en we zijn klein genoeg om de kleinere havens aan te doen. Zo vermijden we de drukte van grotere havens, die in de zomer vaak overvol zitten. Toch is de MV Voyager voorzien van voldoende infrastructuur en diensten die je reis zowel leerzaam, plezierig als ontspannen maken. Naast de voorstellingen en de gidsen die over de bestemmingen vertellen, zijn er ook 3 restaurants, 7 bars en salons, een zwembad met 2 jacuzzi’s, fitness, spa en schoonheidssalon, een winkel, een reisbureau, een bibliotheek, een ziekenboeg, een internetruimte en nog veel meer aan boord. Jij hoeft enkel nog je kajuit te kiezen. Omdat wij een brede waaier categorieën hebben (van een binnenkajuit tot een suite met balkon en jacuzzi), kunnen wij een reis op maat van ieders budget aanbieden. Oostende ligt binnen bereik, All Ways legt een gratis pendeldienst in vanuit de belangrijkste Belgische steden!

Alle informatie vind je op www.all-ways.be of in de kantoren van All Ways (op deze lijst). Surf al eens rond op de website van All Ways en droom weg bij een van onze vele reizen, zoals de riviercruises vanuit België op de mooiste rivieren: de Donau, de Douro, de Wolga, de Guadalquivir, de Rijn, de Seine, de Gironde, de Rhône en, nieuw in 2016, de Irrawaddy in Myanmar!

Laatst aangepast op dinsdag, 24 februari 2015 09:38