Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

REPORTAGE IN DE POITOU-CHARENTES

illu_poitou_2_homepage_NLWe zetten enkele leuke tips, gezellige adresjes, niet te missen plekjes en bijzondere bezoeken in de Poitou-Charentes op een rijtje, zodat je ook de andere kant van deze streek leert kennen!

Na een rondrit (die niet volle- Vienne dig is, gezien de omvang van de regio) langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de Poitou-Charentes, geven we nog een parcours mee langs de Vienne, de Charente en de Charente Maritime met als thema ‘charme, het ongewone en de gastronomie’.

Leuke adresjes, niet te missen plekjes en lekkere haltes zijn de leidraad van deze tocht vol verrassingen. Je merkt alweer waarom de Poitou Charentes een even bekoorlijke als verleidelijke ‘geniet’-bestemming is. Van Poitiers naar Angoulême, van de wijngaarden van Cognac naar la Rochelle en de eilanden aan de Atlantische kust ontdek je een onwaarschijnlijk palet van landschappen en bezienswaardigheden. Je overnacht in een woonwagen, bij het water, in een boomhut of een serre, op een uitzonderlijk landbouwbedrijf, in een afgelegen hotel in de duinen… en je schuift aan bij enkele van de befaamdste restaurants in een bekoorlijke omgeving. Een van de vele manieren om deze mooie regio te bezoeken zonder je te gaan vervelen. Volg de gids!

Klik hier om de reportage te doorbladeren

Klik hier om de reportage te downloaden

Voor meer info over de Poitou-Charentes: www.atlantische-kust-frankrijk.nl

Laatst aangepast op dinsdag, 21 juni 2011 10:10