Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

BB_Logo_ok

B&B EXPO: afspraak op 10 en 11 maart

Wie dit jaar een bijzondere ervaring wil opdoen, vindt op B&B EXPO honderden uitgelezen adresjes voor een authentieke, luie of actieve vakantie!

BB_Expo_En_Tete

Een Belg op tien kiest voor een vakantieverblijf in een bed & breakfast. Reden genoeg dus om een bezoek te brengen aan de vakantiebeurs B&B EXPO waar de bezoeker moeilijk zal kunnen kiezen tussen de tientallen aanbiedingen. Sinds 2006 biedt B&B EXPO een waaier aan origineel logies voor een korte of een lange vakantie maar steeds in het teken van authenticiteit en kleinschaligheid: maak er kennis met bijzondere bed & breakfasts, gîtes en kleine charmehotels. Uiteraard is Reiswereldmagazine.be ook aanwezig. Kom onze stand op de beurs bezoeken want wij delen ook graag onze vakantietips met u.

De bezoeker vindt op B&B EXPO vakantietips op de meest bijzondere plekken en voor alle budgetten: kies voor een verblijf in een Provençaalse mas of een boerderij in de Ardennen, een kasteel in Italië of zelfs een luxueuze vakantie in een glampingtent in Portugal. Op de beurs wordt trouwens zo een reuzegrote tent nagebouwd en ondervindt u ter plaatse al het comfort, inclusief de romantische inrichting, het grote comfortabele bed en de volledig ingerichte badkamer.

B&B EXPO biedt nog meer: bezoek de stands met verblijven die gespecialiseerd zijn in het onthaal van wandelaars, fietsers of motorrijders, B&B’s die het accent leggen op ecotoerisme, wellness of bijzonder gay friendly zijn. Tijdens de beurs maakt de bezoeker ook kennis met het bijzondere aanbod van een aantal toeristische diensten en gespecialiseerde reisorganisaties. Wie zelf het idee of de droom heeft om met een B&B te beginnen, kan het hele weekend terecht op de verschillende gratis workshops die voor starters georganiseerd worden.

B&B Expo: meer info

De beurs is op 10 en 11 maart a.s. open van 10u00 tot 18u00 en vindt plaats in de hallen van Tour en Taxis in Brussel. Alle praktische informatie en het programma van de workshops op www.bbexpo.be (toegang: 8 euro, gratis voor kinderen).

BB_Expo_Reductie


Laatst aangepast op woensdag, 22 februari 2012 13:26