Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Aan het fornuis! Culinair weekend in La Manche

Een appetijtelijke aanbieding voor keukenprinsen en -prinsessen… In een charmant honderd jaar oud hotel in de vissershaven van Saint-Vaast-la-Hougue krijg je zo’n 2,5 uur kookles van de chef die je inwijdt in de geheimen van zijn heerlijk geurende gerechten, met verse producten uit de zee en van het land. Je bereidt vervolgens zelf een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, te proeven bij het diner! Je logeert in France et Fuchsias, een hotel dat in de negentiende eeuw een station voor postkoetsen was. Het ligt in het hart van de Val de Saire, de streek die bekend staat om haar landhuizen en kastelen, veeteelt en tuinbouw. Tijdens je verblijf kan je ook een bezoekje brengen aan de grote markt van Saint-Vaast met de specialiteiten uit de Val de Saire: brioche van Vast, oesters, enz..

Dit arrangement kan je boeken vanaf € 125 per persoon.

Meer info: www.manchetourisme.com

Laatst aangepast op woensdag, 17 maart 2010 17:03