Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres
Keuken • Spanje
Andalusische gazpacho
Ingrediënten:

700 g rijpe tomaten 1 ui 2 eetlepels azijn 1 eetlepel balsamico azijn 2 teentjes look 2 eetlepels olijfolie 150 g croutons 1 gepelde komkommer Peper, zout, tabasco, paprikapoeder Ijsblokjes

Bereiding:

Snijd 1/3 van de komkommer en één tomaat in kleine blokjes en hou ze apart. Mix de rest van de tomaat, de komkommer, de ui en de look en voeg de azijn en de olie toe. Giet de bekomen puree over in een slakom en breng op smaak met peper, zout, een klein beetje tabasco en een mespunt paprikapoeder. Zet het geheel een uur in de koelkast. Voeg een half uur voor het serveren de gesneden komkommer en tomaat toe. Meng indien nodig wat water onder het geheel en voeg de ijsblokjes toe.

Spanje: Andalusische gazpacho
Laatst aangepast op dinsdag, 08 februari 2011 14:01