Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

“Best geprijsde en meest complete autoverhuurder” ook beschikbaar voor lezers van Reiswereld Magazine.be

BandeauSunny

Sunny Cars all-inclusive

Sunny Cars bemiddelt in autohuur op meer dan 5.000 bestemmingen wereldwijd en dat aanbod wordt voortdurend uitgebreid. Via het beproefde Sunny Cars ‘all-inclusive’ concept zijn standaard alle denkbare verzekeringen in de uiteindelijke prijs inbegrepen, net als een aantal andere services zoals ongelimiteerde kilometers en de afkoop van het eigen risico. Afspraak is afspraak, dus geen verrassingen achteraf.

Pakketten met extra service

Naast de standaard all-inclusive huursom biedt Sunny Cars een aantal speciale pakketten aan, waarbij een extra service is inbegrepen. Zo is op veel bestemmingen een GPS pakket te boeken, waarbij een navigatiesysteem is inbegrepen, tegenwoordig toch haast onmisbaar. Voor autohuur in o.a. de USA is bovendien ‘quick check-in’ beschikbaar, waarbij een online registratie voor vertrek voldoende is om bij aankomst in de USA de gekozen auto rechtstreeks van de parking te kunnen ophalen.

Kijk voor een overzicht van alle beschikbare pakketten van Sunny Cars op www.sunnycars.be

Weekend naar zee?

Rijbewijs, maar geen auto? Zijn ma en pa niet happig om hun wagen te lenen? Sunny Cars biedt via de weekendspecial een auto van vrijdag 16.00 uur tot maandag 09.00 uur en dat voor maar 100 euro. De huurlocatie kies je vrij in België. Beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus snel beslissen is de boodschap.

Waar uw reis u ook voert, reserveer op voorhand uw huurauto via uw reisagent of op de website van Sunny Cars: www.sunnycars.be

Laatst aangepast op donderdag, 08 juli 2010 10:29