Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

TIP

VAKANTIEHUISJES MET ZWEMBAD IN ZUID-FRANKRIJK

Moerland ET

Een eigen zwembad om lekker bij te luieren in het zuiden van Frankrijk! Als je dat wel ziet zitten, dan heeft Moerland Vacances vast iets voor jou tussen zijn meer dan 220 huisjes in Occitanië. Er is iets voor ieder budget en de meeste huisjes hebben een eigen zwembad. Hoe ziet je vakantie eruit? Heerlijk nietsdoen bij het zwembad, op verkenning gaan in de departementen Aude en Hérault, de bergen intrekken of een duik nemen in de Middellandse Zee, heerlijk eten, lekkere wijn drinken, de belangrijkste steden en bezienswaardigheden bezoeken, denk maar aan Carcassonne, Narbonne, het Canal du Midi, Béziers, Pézenas, le Cap d’Agde, Sète, Montpellier…

Als je een vakantiehuisje huurt, is een eigen zwembad meestal niet een van de zoekcriteria. Ze zijn dan ook niet gemakkelijk te vinden. Bij Moerland Vacances is een privézwembad bijna altijd inbegrepen, maar zonder dat je reisbudget daarmee de hoogte ingaat. De prijzen beginnen bij € 370 per week. Je huurt meestal per week, maar hier kan dat al vanaf 3 nachten.

Privézwembad bij de zee of tussen de wijngaarden

Moerland 3

Kies uit huizen en villa’s voor 2 tot 12 personen, in landelijke steen of net modern, eenvoudig of knus, soms met spa, sauna of haard (heerlijk in de winter), midden in de natuur of toch liever in een dorpje, in een wijngaard, vlak bij zee, in de bergen, aan het Canal du Midi of toch maar op het platteland… De mogelijkheden zijn eindeloos en je geniet langs de vele wandel- of fietsroutes of op de mountainbikeparcours van de prachtige omgeving. Ook de herfst en de winter zijn met hun aangename klimaat een prima periode. Maak de druivenoogst mee, pik een kerstmarkt mee of kuier op een Foire au Gras (met foie gras en andere hoeveproducten).

Conciërge en andere ‘extraatjes’

Moerland 4

Goed om te weten: Moerland Vacances is niet alleen een reserveringscentrale, maar ook een reisagentschap dat de huurhuizen zelf selecteert en dus de kwaliteit garandeert. Er is ook 7 dagen op 7 bijstand en er is tijdens je vakantie een conciërgedienst. Je kunt een fles wijn bestellen voor de dag waarop je aankomt, je kunt witgoed reserveren (lakens en handdoeken, strandlakens), toeristische informatie vragen, een tafel in een restaurant reserveren en nog veel meer. In alle huizen is wifi aanwezig en in een groot aantal zijn huisdieren toegelaten.

Veel Belgische eigenaren!

Moerland 2

Omdat Moerland Vacances een echt agentschap is, helpt het personeel je ook bij het vinden van het huis van je dromen. De medewerkers spreken meerdere talen, ook Nederlands. De onderneming werd in 1986 opgericht door de Nederlandse Sari Moerland en vandaag is nog steeds 60% van de eigenaren van de huurhuizen Belg of Nederlander.

En waarom gooi jij het niet over een andere boeg?

Moerland Fin

Moerland Vacances is marktleider op het vlak van huurhuizen in de Languedoc. Het agentschap verhuurt een groot aantal villa’s met privézwembad, maar heeft ook een klassiek vastgoedkantoor dat buitenlanders helpt bij hun zoektocht naar een eigen vakantiehuis. Heb jij ook al zin om je leven een nieuwe wending te geven?

Alle info

www.moerland.com en op Facebook

Laatst aangepast op vrijdag, 23 maart 2018 19:04