Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Vakantie in een oude duiventil

Ook de tweede duiventil is een gîte, maar dan voorzien van het ‘Clévacances’ kwaliteitslabel. Deze duiventil ligt niet ver van Montauban, in de regio van de Gorges de l’Aveyron. De omgeving is heuvelachtiger, maar dit adres is minstens even idyllisch: de eigenaars baten immers een boerderij voor bioproducten en •noemt, is bijzonder geslaagd: het huis is gezellig en praktisch ingericht.

Prijs: € 330 per week in laagseizoen en € 580 in hoogseizoen. Weekend: 130€.

Inlichtingen:

Ferme de Quivie:

Tel: 0033 (0)5 63654989 (Mevr. Bolmont) of www.clevacances.com (departement 82, Tarn-et-Garonne, Varen). Wat betreft uitstappen, biedt de Tarn-et-Garonne tal van mogelijkheden en een ruime keuze uit prachtige middeleeuwse dorpjes, die bij momenten zelfs aan Toscane doen denken. In de onmiddellijke omgeving is Bruniquel een absolute aanrader, met zijn middeleeuwse steegjes en zijn twee prachtige kastelen op de top van de heuvel. En dan is er nog Saint-Antonin, een waar plaatje, dat iets weg heeft van Firenze (zie ook onze reportage over deze regio)…

Een ander adres, in Saint-Loup, in de buurt van Moissac en Auvillar, is de duiventil van de pachthoeve van Saint-Loup, die dateert uit de 19e eeuw. Het is een mooie, vierkante toren die ook al is omgebouwd tot Gîte de France (3 épis). De benedenverdieping biedt plaats aan een kookhoek en een woonkamer, die uitgeeft op een terras met daarachter een terrein vol bomen, inclusief tuinmeubels, een barbecue en een zwembad dat u deelt met 2 andere gîtes. De slaapkamer bevindt zicht op de eerste verdieping (1 tweepersoonsbed + kinderbedje) en werd ingericht met oude familiemeubels.

De huurprijs varieert van € 231 tot € 566 per week, afhankelijk van het seizoen, inclusief elektriciteit, lakens en handdoeken (extra: verwarming en, in optie, schoonmaak voor vertrek).

Reservering:

Tourisme Midi-Pyrénées (code TG861B):

Tel: 0033 (0)5 34250500.

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Web:  www.gitesdefrance82.com

Laatst aangepast op maandag, 08 maart 2010 11:05