Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Tips en promoties op cruises in de zomer en het naseizoen bij Croisieurope

Promoties speciaal voor onze lezers!

Croisieurope 1

Croisieurope, Europees leider riviercruises, biedt heel wat 'concepten' voor cruises voor alle leeftijden en voor iedereen. De meeste boten varen op de Europese rivieren, maar je kunt ook naar kanalen of zelfs de zee trekken, langs prachtige kusten en oevers, op ontdekking naar niet te missen bestemmingen en minder toeristische gebieden, zoals exotische bestemmingen. De maatschappij heeft haar eigen boten en kan dus de beste tarieven aanbieden op de markt, terwijl de dienstverlening optimaal blijft. Aan boord van een vaartuig op mensenmaat (tussen 24 en 180 passagiers, afhankelijk van het model en de bestemming) heerst een gezellige en familiale sfeer. Het personeel staat altijd klaar en de Franse gastronomie wordt bereid door grote chefs, van wie enkele zelfs met een ster bekroond zijn. We brengen een 'best of' van de formules van Croisieurope voor de zomer en het naseizoen (met heel wat promoties speciaal voor onze lezers!), gezinscruises, tochtjes aan boord van een luxueuze aak met een beperkt gezelschap en droomcruises naar Frankrijk, Venetië of Andalusië...

Promoties op zomercruises in Frankrijk, op de Gironde of de Seine

Croisi 2De zomer is een heerlijk seizoen om Frankrijk op het water te doorkruisen. Op de brug van je boot, lekker in de zon, geniet je van een prachtig uitzicht op de steden en het landschap. Croisieurope stelt speciale tarieven voor op zomercruises op de Gironde en de Seine.

Terwijl je over de Gironde (maar ook de Dordogne en de Garonne) vaart, ontdek je Bordeaux en de bordelais, de wijngaarden, de kastelen, de monding van de Gironde met de moerassen, de rotsen, de vissershutjes en de grotwoningen. Voor deze bestemming zijn twee afvaarten mogelijk:

- van 24 tot 30 juli 2014 voor de cruise van 7 dagen, De monding van de Gironde, de Dordogne en de Garonne (prijs : €869* per persoon, een voordeel van €211)

- van 30 juli tot 4 augustus voor de cruise van 6 dagen Ongekend en uniek erfgoed van de Gironde (prijs: €769* per persoon, een voordeel van €190).

Bij deze prijs is niet alleen de cruise met tweepersoonskajuit en volpension (met drankjes in het restaurant en de bar) inbegrepen, maar ook het vervoer vanuit België (TGV en/of vliegtuig).

Wanneer je een cruise op de Seine boekt, bezoek je natuurlijk Parijs en Versailles, maar ook andere pareltjes in de vallei en langs de rivierkronkels, helemaal tot in Normandië. Daar ontdek je het schilderachtige  haventje Honfleur, de stranden van D-Day, de Stichting Claude Monet in Giverny en Rouen met de beroemde kathedraal. Ook hier zijn twee afvaarten mogelijk, met promoprijzen:

- cruise van 5 dagen De Seine van Honfleur tot Parijs van 31 juli tot 4 augustus 2014 voor €649* per persoon (een korting van €100 op de normale prijs)

- cruise van 8 dagen De vallei van de Seine van 23 tot 30 juli voor €899* per persoon (een korting van €260).

Het vervoer vanuit België is bij de prijs inbegrepen.

Gezinscruises, met een speciaal programma voor de kinderen!

Croisi 3Wie zegt dat een cruise voor oudjes is? Deze vakantie valt in de smaak bij het hele gezin en zeker bij de kinderen. Een reis op het water combineren ze met activiteiten die speciaal voor hen georganiseerd worden en waarbij ze vriendjes kunnen maken... De boot wordt een drijvende vakantieclub! De cruises 'CroisiFamilles' gaan door in juli en augustus, met heel voordelige tarieven voor kinderen en jongeren tot 16 jaar. Zij mogen gratis mee op riviercruise en krijgen 30% korting op een cruise langs de kust.

Een voorbeeld van een gezinscruise met een kinderprogramma, begeleiding aan boord, sprekers en bijzondere bezoeken : De schatten van de Ionische Zee, in 8 dagen bezoek je Italië, Griekenland en Kroatië en vaar je langs Syracuse, Athene, het Kanaal van Korinthe, Kotor (Montenegro) en Dubrovnik. Data: van 7 tot 14 augustus 2014. Prijs: €1559* per volwassene, met rechtstreekse heen- en terugvlucht vanuit Brussel.

Citytrip naar Venetië met de boot

Croisi 4Een immense lagune van 550 km² (de grootste van Italië!), 118 eilanden en eilandjes, 177 kanalen en 400 bruggen. Venetië is nog mooier als je haar vanaf het water ontdekt. Met Croisieurope kun je op twee data (van 26 tot 31 juli en van 30 augustus tot 4 september 2014) vertrekken voor een cruise van 6 dagen, Venetië, de lagune en de delta van de Po, voor een promoprijs van €599* per persoon (korting van €100).


Cruise op de Guadalquivir in Andalusië

Croisi 5Bij deze all-incruise zijn zelfs de uitstapjes inbegrepen: ontdekking van de mooiste steden (Sevilla, Cordoba, Grenada, Cádiz). Je wordt bovendien ondergedompeld in het echte Andalusië, met een bezoek aan een stierenkwekerij in Jerez, een halte bij trekvogels in een natuurpark of een avondje in een echte haciënda met een paardenshow.

De achtdaagse reis op het water, Fascinerend Andalusië, vertrekt op drie data, inclusief een heen- en terugvlucht Charleroi-Sevilla, voor €1159* per persoon (korting van €290 tot 580 per persoon): van 7 tot 14 augustus, van 14 tot 21 augustus en van 28 augustus tot 4 september 2014.

De kanalen van Frankrijk aan boord van een luxueuze aak

Croisi 6Een nieuw, uniek en bijzonder concept van Croisieurope. Je stapt aan boord van een hedendaags en luxueus ingerichte aak met amper 12 kajuiten. Laat je rustig meevoeren op de mooiste rivieren van Frankrijk. 5 teamleden staan ter beschikking van de maximum 24 passagiers: het onderhoud, de uitstapjes, de heerlijke maaltijden, de bediening ... Tijdens de haltes kun je een georganiseerd bezoek meepikken of een fiets nemen en op je eigen ritme de omgeving verkennen langs een van de routes die in de minigids vermeld zijn.

4 data en 4 bestemmingen voor een cruise van 7 dagen: Het kanaal van de Marne van 3 tot 9 juli 2014, Het kanaal van de Provence van 14 tot 20 juli, Het kanaal van de Marne naar de Rijn van 15 tot 21 augustus en De kanalen van de Bourgogne van 22 tot 28 augustus. Prijs: €1299* per persoon, aan boord alles inbegrepen.

Herfstpromoties: Venetië, de Donau, Parijs...

Croisi 7Croisieurope biedt heel wat promoties voor een cruise in het naseizoen:

- Venetië, de lagune en de delta van de Po (van 4 tot 10 oktober voor €699* per persoon of een korting van €370 op het normale tarief).

- De hoofdsteden van de Donau met Wenen, Boedapest en Bratislava (van 23 tot 27 oktober voor €499* of €30 korting).

- Het hart van Parijs, een vierdaagse cruise voor slechts €399* per persoon (data naar keuze: van 16 tot 19 oktober, van 19 tot 22 oktober, van 22 tot 25 oktober en van 25 tot 28 oktober).

Verre en exotische cruises!

Croisi 8Wie droomt van een verre en exotische reis, kan ook bij Croisieurope terecht. Het agentschap organiseert cruises op de Wolga en een bezoek aan Sint-Petersburg en Moskou, op de Mekong tussen Vietnam en Cambodja en op de Irrawaddy in Birma!

*Bij alle prijzen is minstens de cruise met tweepersoonskajuit en volpension, met alle drankjes in het restaurant en de bar, inbegrepen.

Voor meer informatie neem je contact op met Croisieurope in Brussel, telefonisch op 02 514 11 54 of per mail op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Website: www.croisieurope.be

Laatst aangepast op maandag, 19 mei 2014 10:53