Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Reizen als een local!

Dankzij de vereniging ‘Like a local’ kan je samen met de plaatselijke bevolking allerlei Europese steden ontdekken,. Inwoners kennen hun stad namelijk als hun broekzak: ze nemen je mee naar onbekende plekjes die je nooit zou terugvinden in de reisgidsen… Steden waar deze unieke ervaring wordt voorgesteld liggen o.a. in Nederland, Italië, Spanje, België, maar je kan ook naar Praag, Parijs, Wenen of zelfs Berlijn. Locals nodigen je uit om bij hen te eten (vaak zelfs met hun vrienden), om bij hen te overnachten, met hen uit te gaan, met hen op excursie te trekken en zo mee te genieten van hun insiders tips. Je kunt ook een dagje gaan shoppen, naar een feestje gaan, de betere musea bezoeken… In Amsterdam word je meegenomen om te picknicken, op een woonboot te slapen, en in een kunstgalerij te eten samen met een artiest en zijn vrienden. In Portugal rijd je met een Mercedes Retro naar de verborgen hoekjes en speciale adresjes van Lissabon. In Porto laat Francisco je port ontdekken: hij neemt je mee naar de naburige Douro-vallei. ’s Middags word je warm onthaald op zijn boerderij voor een middagmaal en een proeverij.

Bezoeken gebeuren alleen in kleine groepjes, van 1 tot 4 personen. De prijs varieert naargelang van de activiteit. Zo komt een dag Porto bijvoorbeeld neer op € 92 per persoon, lunch, drank en alle bezoeken inbegrepen.

Reserveren kan online: www.like-a-local.com (de vereniging heeft ook leuke suggesties om bij de plaatselijke bevolking te logeren).

Laatst aangepast op donderdag, 04 maart 2010 21:50