Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Neerstrijken in een paleis

Saint-James & Albany, gelegen op twee stappen van het Louvre in hartje Parijs, was ooit de residentie van de markies van La Fayette, die de eer en het genoegen had om hier koningin Marie-Antoinette te ontvangen. Vandaag is het een echt paleis, aangesloten bij de Great Hotels of the World. De 184 kamers liggen rond een tuin en verschillende patio's, en zijn ingericht met geraffineerd meubilair in Louis-Philippe stijl. De spa – wel 250 m2 groot – is opgevat in een minimalistische stijl, met zwembad, fitnesszaal, hammam en verzorgingsruimtes.

Het hotel biedt een 'Escale sérénité'-pakket aan, een formule waarin 1 overnachting voor twee personen in een luxekamer is inbegrepen, evenals ontbijtbuffet in het restaurant of op de kamer, een diner in het gastronomische restaurant van het hotel, een work-out van een uur in de fitness en 2 behandelingen in de Saint-James Spa. De toegang tot de fitness, het zwembad en de hammam is gratis voor hotelgasten. Prijs: vanaf 570 € voor 2 personen. Bijkomende overnachtingen mogelijk vanaf 270 €.

Reservaties:

Hotel Saint-James & Albany. 202, rue de Rivoli. 75001 Paris.

Tel: 0033-(0)1 44584321.

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ou Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Web: www.hotel-saintjamesalbany.com

Laatst aangepast op zaterdag, 20 maart 2010 13:30