Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Minitrips in la Manche

Charme en wellness In een klein dorpje op 5 km van Coutances en op 10 minuutjes van het strand kan je een tweedaags verblijf met één overnachting reserveren in een gastenkamer (twee korenaren). Je beschikt over een privé-wellnessruimte en kan kiezen uit aromatherapie, hydro-rugmassage of voetreflexologie, een hammam voor huidverzorging om – waarom niet? - te eindigen met een Schotse douche. Volledig relaxed kan je vervolgens aan tafel aanschuiven en genieten van een diner met streekproducten. Je kan ook een massage boeken van 30 minuten per persoon, relaxerend of stimulerend. Een gediplomeerd psychomotorisch kinesiste behandelt je dan met etherische oliën. Op je kamer wacht je een welkomstbord met Normandische lekkernijen (koekjes, chocolade, enz...) Prijs: € 81 per persoon. De maaltijden en dranken, behalve die vermeld in het arrangement, zijn niet inbegrepen. Een extra nacht kost € 36 persoon, ontbijt inbegrepen.

Het einde-van-de-wereldgevoel Verblijf van 3 dagen/2 nachten, ontbijt inbegrepen in een tweepersoonskamer met zeezicht in hotel L’Erguillère in Saint-Germain-des-Vaux, echt een plekje om helemaal tot rust te komen. Bij het arrangement hoort een diner ‘Entre terre et mer’ (vier gangen, dranken niet inbegrepen) in de Auberge de Goury in Auderville. Vergeet zeker je wandelschoenen niet als je op ontdekking wil gaan op het schiereiland van La Hague. Je ontvangt ook een kleine toeristische gids zodat je zelf je uitstappen en bezoekjes kan plannen. Prijs: € 183 per persoon in een tweepersoonskamer, ontbijt en het diner in het restaurant inbegrepen.

Uitstapje met een vissersboot bij valavond Een ander origineel arrangement is een verblijf van 2 dagen/1 nacht met ontbijt in een gastenkamer (3 korenaren), in Saint Fromond, midden in het natuurpark van de Cotentin en Bessin. ’s Avonds vaar je uit met een vissersboot voor een wel heel bijzondere uitstap! Een gebrevetteerd monitor legt je een van de oudste en origineelste vistechnieken uit, de ‘pêche à la vermée’, en vertelt je tegelijk alles over de moerasfauna en -flora. Je draagt best eenvoudige, losse kleding, sportschoenen of rubberlaarzen. Voorzie ook de nodige regenkledij... Prijs: € 62 per persoon, op basis van een tweepersoonskamer, zonder de maaltijden. Je mag wel gebruik maken van een keukentje om eventueel de vangst van de dag klaar te maken...

Contact: Manche Tourisme.

Tel : 0033 2 33 56 28 80.

Website: http://www.manche-locationvacances.com

Info over La Manche: www.manchetourisme.com

Laatst aangepast op woensdag, 17 maart 2010 17:09