Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

GRIEZELEN IN PARC ASTERIX

Peur_sur_le_parc_1

Parc Astérix ligt 35 km ten noorden van Parijs en is het tweede grootste attractiepark van Frankrijk. Het park combineert 39 attracties en 5 spektakels in 6 themagebieden (de Galliërs, het Romeinse Rijk, het Oude Griekenland, de Vikingen, Door De Jaren Heen en Egypte). Parc Astérix staat garant voor een onvergetelijk avontuur aan boord van de faraoattractie OzIris of de grote achtbaan Goudurix met 7 loopings; sensationele ervaringen voor de kleine Galliërs in het bos van Idéfix, sensaties voor de hele familie met de nieuwe attractie Discobélix... Van 15 oktober tot en met 2 november jaagt Parc Astérix zijn bezoekers opnieuw de stuipen op het lijf met ‘Peur sur le Parc’… Sidderen en beven, lachen en brullen met het hele gezin!

Drie spookhuizen, straatspektakels met allerlei monsters en attracties in hetzelfde thema dompelen de bezoekers onder in een unieke sfeer... Maar ook een nieuwe spektakel en drie unieke nocturnes op 29, 30 en 31 oktober van 18 uur tot middernacht! Op het programma, een licht- en klankshow op de tempel van OzIris om het uur tussen 18:00 uur en 22:00 uur; dolende monsters op de Vikingschip en om 23:30 uur vuurwerk rond het meer!

Drie Adembenemende spookhuizen

Peur_sur_le_parc_2

- La Colère d’Anubis: In het museum Het Toevluchtsoord heeft de inventarisatie van een collectie uit het oude Egypte enkele misnoegde geesten bevrijd. Niemand weet welke gedaantes ze aannemen wanneer ze uit hun tent worden gelokt. Stap binnen, maar wees op uw hoede… Betreden op eigen risico!
- Mission Perdue: Vertrek op expeditie tussen de sterren en ga op zoek naar de vermiste bemanningsleden op een onbekende planeet. Ontmoet de derde soort. 3D-ervaring.
- La Maison de la Peur: Dr. Cérébrus – psychiater en alchemist wanneer het hem uitkomt – hypnotiseert moedige durfallen en neemt hen mee op sleeptouw tijdens dit initiatieparcours. Vampiers, levende doden en andere vreemde gedrochten zijn uw grootste nachtmerrie! (vanaf 16 jaar)

Deze attracties zijn... behekst

Peur_sur_le_parc_tacots

Afgrijselijke heksen spreken op Allerheiligen een vloek uit over enkele attracties in Parc Astérix:
- Grappige monsters voor de kleine Galliërs! In het bos van Idéfix volgen de kleine Galliërs een parcours met ‘lieve’ groene monsters.
- Le Chemin des Sorciers: Als gevolg van een vreselijke vloek snelt de Nationale 7 als een trein en neemt u mee aan boord van zijn oude karren voor een tocht boordevol obstakels, tovenaars en pompoenen.
- Le Transdémonium: Fantomen en geesten dwalen rond in de gangen en jagen de grootste angsthazen de daver op het lijf.
- Les Chaudrons Infernaux: De helleketel gaat hevig tekeer, maar gelukkig bent u hier niet alleen. Ook andere wezens doorkruisen deze duisternis…

PRAKTISCHE INFORMATIE

Peur_sur_le_parc_3

Van 15 oktober tot en met 2 november 2016 – Het park is op 17 en 18 oktober gesloten.
Dagprogramma: open van 10 tot 18 uur. Avondverlenging (22 en 28 oktober): open van 10 tot 22 uur.
Vroegboekticket ‘billet futé’ (D-7): € 39/volwassene en € 36/kind (3 tot 11 jaar).
Nocturnes op 29, 30 en 31 oktober: open van 18 uur tot middernacht. Uniek tarief : € 38.
Meer informatie op www.parcasterix.fr
Laatst aangepast op woensdag, 21 september 2016 14:00