Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

EEN NACHT TUSSEN DE WOLVEN IN LOTHARINGEN

Sainte Croix ET

Dit bijzondere avontuur beleef je in het dierenpark Sainte-Croix, 2 uur rijden vanaf onze grens. Het domein beslaat maar liefst 120 ha natuur, velden en vijvers en is de thuishaven van 1500 dieren, goed voor 100 verschillende soorten die er in semivrijheid leven: beren, herten, lynxen, rode panda's, wilde paarden, oerossen… Maar de echte sterren zijn natuurlijk de wolven. Midden in het park, in een luxe lodge, slaap je tussen deze dieren…

De lodges zijn midden in het domein van de wolven neergezet en hebben plaats voor koppels of gezinnen tot 6 personen. Het enige wat jouw salon en de huiskamer van de dieren scheidt, is een grote glazen wand. 's Ochtends bespied je hen vanuit je bed en zelfs 's nachts kun je hen met een nachtkijker (toeslag) in de gaten houden. Het gehuil dat je hoort zodra de zon onder is gegaan, is niet te beschrijven.

Unieke slaapmogelijkheden

Sainte Croix Interieur

Je kunt kiezen uit verschillende lodges, elk met zijn eigen inrichting en uitzicht op de verschillende roedels. In de rondhouten Cabane du Trappeur (je lijkt wel in Canada te kamperen) leef je tussen de Alaskawolven. Kies je voor Yellowstone of de Jack London Lodge, met je eigen jacuzzi op het terras, dan zie je tijdens een verkwikkend bubbelbad de Timberwolven die aan de Canadese westkust thuis zijn… Maar helemaal origineel is de Tanière, een rond hobbithuisje dat half onder de grond zit en van waaruit je de Europese wolven observeert.

Wees er snel bij!

Sainte Croix Chambre

Heb je er ook zin in gekregen? Dan zul je snel moeten reserveren. Het jaar 2016 is al helemaal volzet! Als je niet wilt wachten tot 2017, dan zijn er nog (een paar) plaatsen in andere originele huisjes. Want dit is niet alles: in Sainte-Croix kun je ook overnachten in een heuse boomhut (boven het terrein van de wolven) of in een lodge met uitkijkterras, midden tussen de wilde paarden en de oerossen.

Steek zelf de handen uit de mouwen en nog meer leuks

Sainte Croix Bebe Loup

De prijzen beginnen bij € 120 per volwassene per nacht. Kinderen betalen de helft. In deze prijs zitten ook de toegang tot het park, het ontbijt en de avondmaaltijd. Je kunt zelfs eten in de lodge, zo hoef je geen minuut van deze bijzondere ervaring te missen. Je kunt je verblijf aanvullen met bijkomende ervaringen: een privébezoek aan het park bij valavond, het geburl van de herten in het seizoen of een dag zelf de dieren verzorgen en dan hebben we het over de beren!

Info op www.parcsaintecroix.com

Laatst aangepast op donderdag, 17 maart 2016 19:32