Naam:
Email:
PDF Afdrukken E-mailadres

Een kuurvakantie in Veneto

Een droomhotel, de mooiste steden van Veneto...

Olympia 1 ok

De streek rond de Euganeïsche bergen in de provincie Padua (Veneto) is heel gemakkelijk te bereiken vanuit België: met een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel of Charleroi naar Venetië of Treviso. De streek heeft bovendien een lange kuurtraditie. Daarvan getuigen de ruïnes die je in de omgeving ontdekt; de Romeinen hadden de weldaad van het natuurlijk warme water 2000 jaar geleden al door. Het viersterrenhotel Terme Olympia richt in deze prachtige omgeving wellnessvakanties in en zorgt ervoor dat je rustig de mooiste steden van Veneto kunt bezoeken: Venetië, Verona, Vicenza, Treviso en Padua, dat amper 10 km verderop ligt. In het laagseizoen, in juli, verwent het hotel met speciale aanbiedingen voor een aantrekkelijke prijs: verblijf, maaltijden, verzorgingen en ontdekkingen ... Heerlijk genieten in de zomer, in alle rust in het kuuroord onder de Italiaanse zon!

Het Hotel Terme Olympa in Abano-Montegrotto Terme is een stijlvolle plek met mooie kamers, een restaurant met een gezonde streekkeuken op basis van plaatselijke producten en ultramoderne kuurinstallaties en een uitzicht op de Euganeïsche bergen. Je geniet er ook van een binnen- en buitenzwembad (met hydrojet, een waterparcours ...) met natuurlijk warm water van 37 °C dat rechtstreeks uit het Euganeïsche bekken aangevoerd wordt. Het hotel heeft ook een sauna en een spa met schoonheids- en wellnessverzorgingen: lichaam en gezicht (vermagering, anti-ageing ...), verscheidene massages (zelfs met wijn en chocolade!) en modderpakkingen ... Verder is er ook een gymzaal (met watertoestellen!), je kunt er fietsen nemen om op je eigen tempo rond te trekken en er zijn begeleide wandelingen door de natuur. Waarom kies je niet voor nordic walking (wandelen met stokken)?

In juli op reis voor een kleine prijs

Het hele jaar door biedt het hotel leuke packages met verzorging, maaltijd en/of activiteiten aan om te genieten. Wij stellen je twee exclusieve aanbiedingen voor juli voor, aan heel interessante promoprijzen.

Een weekje relaxen: 7 dagen/6 nachten voor € 420 per persoon, inclusief:

-    Overnachting in een tweepersoonskamer Classic
-    Halfpension (ontbijt en avondmaaltijd, geen drankjes) in het restaurant van het hotel
-    Welkomstaperitief
-    Galadiner met livemuziek
-    Gebruik van het kuurbad met hydromassage
-    Gebruik van de gymzaal (met hydrobike, waterloopband, aquagym in groep)
-    Toegang tot de kuurstoomgrot
-    Toegang tot het Kneippwandelpad (voor lichte, tonische benen!)
-    Huur van kamerjas en handdoek voor het zwembad
-    Buitenactiviteiten (nordic walking en fietsen)

Een weekje wellness: 7 dagen/6 nachten voor € 690 per persoon, inclusief:

Dezelfde voordelen als het Relaxforfait (hierboven) + een verzorgingsprogramma met:
-    5 modderpakkingen
-    5 kuurbaden met ozon
-    5 'activerende' massages van een kwartier na het modderbad

Uitstapjes en bezoeken vanuit het hotel

Olympa 2

Misschien wil je wel gewoon een weekje kuren en het hotel niet verlaten, maar het zou jammer zijn om van je verblijf hier geen gebruik te maken om de historische steden van Veneto te ontdekken. Je uitstapjes worden van A tot Z geregeld door het hotel. De steden liggen allemaal in de buurt en zijn gemakkelijk te bereiken met de trein (het hotel ligt 150 m van het station, maar je hoort het verkeer niet). Zo sta je na amper 38 minuten al in het centrum van Venetië! De trein brengt je ook snel naar Padua (10 km), Ferrara (70 km) en zelfs Verona (90 km), de stad van Romeo en Julia. Van juni tot september gaat in de oude Romeinse arena's het niet te missen Operafestival door. Als je dit evenement wilt bijwonen, kun je in het hotel tickets reserveren. Ook een bezoek aan Padua of een gondeltochtje in Venetië worden georganiseerd aan een voordelige prijs. Zo vermijd je de toeristenvallen ter plaatse. Nog een leuke uitstap die het hotel organiseert: een boottocht op de Brenta, zo ontdek je vanop het water de villa's en hun opmerkelijke tuinen die de Venetiaanse burgerij liet aanleggen als 'berghuizen' aan de voet van de Euganeïsche bergen, die tegenwoordig een Regionaal Natuurpark zijn. De fauna en flora hier zijn zeldzaam en het park telt enkele charmante middeleeuwse dorpjes, maar ook landbouwbedrijven: olijfgaarden, wijngaarden, melkveeboerderijen waar heerlijke streekproducten gemaakt worden (olijfolie, wijn met een herkomstbenaming, streekkazen ...).

Naar Hotel Terme Olympia

De Euganeïsche bergen en het Hotel Terme Olympia liggen 1200 km van de Belgische grens. Toch hoef je niet met de wagen te komen of er eentje te huren op de lucthaven. Het hotel komt je ophalen. Vanuit België vlieg je met Ryanair van Charleroi naar Treviso of met Brussels Airlines van Brussel naar Venetië. Vaak kun je koopjes doen met vliegtickets!

Voor meer info:
www.hoteltermeolimpia.com
Let op, de speciale aanbiedingen hierboven (geldig in juli 2014) vind je niet op de website van het hotel. Reserveringen of meer informatie op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0039-(0)49.79.34.99.

Laatst aangepast op maandag, 08 december 2014 11:11