Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

De ‘erotische suite’, in een hut in het hartje van Parijs

Cabane Paris ET

Waan je in een andere wereld... La Cabane is ontworpen als een ware cocon waar je een waanzinnige, sensuele ervaring kunt beleven. In deze suite staat alles in het teken van verleiding... en spelletjes tussen volwassen, voor wie nog verder wil gaan!

Op het programma: Taschen boeken in bruikleen, een ‘9 hoofdzonden’ lovebox inclusief massageolie en accessoires, en toegang tot zenders voor meerderjarigen!

De gasten vinden een fles champagne bij aankomst en om de ervaring complete te maken, wordt het ontbijt ‘s morgens geserveerd op de kamer of op het terras met eigen tuin.

De eerste hutkamer in het hartje van Parijs komt uit op een beboomd terras en dompelt de ‘gasten’ onder in een natuurlijk decor waar toch van het comfort en de services van het hotel kan worden geprofiteerd.

Bij de geraffineerde decoratie staat één element centraal: hout. Alles in deze suite maakt dat de gasten zich in een natuurlijke omgeving wanen, complete met schommel en een boomstam als nachtkastje. Meubels in zachte kleuren maken de decoratie af en het groendak zorgt ervoor dat de hut perfect in z’n natuurlijke omgeving past.

La Cabane is ook uitgerust met hightech voorzieningen: luminotherapie, Japans toilet, dubbele douche...

In deze unieke accommodatie leven de gasten in hun eigen wereldje. De kalmte van deze idyllische hut biedt een geheel nieuwe ervaring.

Tarief per nacht: vanaf €199, inclusief ontbijt.

Plus d’infos: www.9hotelmontparnasse.fr

Cabane Paris 1

Cabane Paris 2

Cabane Paris 3

Cabane Paris 4

Laatst aangepast op donderdag, 13 oktober 2016 07:14