Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Côte d'Azur: Champagne en massages in Eze

In de onmiddellijke omgeving van het pittoreske oude stadje-op-de-rotsen Eze is La Bastide aux Camélias een uitstekend adres. De Bastide is aangesloten bij Gîtes de France en heeft 4 charmante gastenkamers met mooie badkamers, stuk voor stuk elegant en smaakvol ingericht. Het ontbijt neemt u op de veranda, voor een boek of een film kan u zich terugtrekken in de salonhoek. Van op het houten terras kunnen gasten genieten van de jacuzzi in openlucht, ze kunnen petanque spelen of ontspannen in de tuin, waarbij ze de keuze hebben uit een hammam, een sauna en een zwembad. Sympathiek en warm onthaal, gezellig ontbijt.

Voor uw verblijf stelt de Bastide een ‘Champagnebubbels of jacuzzibubbels’-formule voor. Die omvat 3 dagen en 2 nachten met ontbijt, onbegrensde toegang tot sauna, hammam en jacuzzi, een fles champagne en een parfumkaars, twee wellness-behandelingen met ontspannende massages met essentiële oliën en, als geschenk, een koffertje met verzorgingsproducten van het bekende merk Fragonard.

Prijs: 200€ per persoon in dubbele kamer in hoogseizoen en 180€ in laagseizoen. Prijs van de dubbele kamers zonder forfait: vanaf 100€ (voor 2 personen) per nacht, met ontbijt.

Reservaties:

Tel: 0033-(0)4 93411368 of (0)6 22331545.

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Web: www.bastideauxcamelias.com

Laatst aangepast op donderdag, 18 maart 2010 10:01