Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres
Vakantie in alle rust, aan boord van een boot zonder vaarbewijs: promotie voor een huurboot in juni en juli!

Le Boat Entete

Dit is een van de mooiste manieren om te reizen. En een van de zachtste ook. Aan boord van je eigen boot die je zelf bestuurt, neem je je gezin of je vrienden mee op je eigen ritme over een van de mooiste rivieren van Europa. Tip: Le Boat, Europees leider in riviertoerisme, biedt op dit ogenblik een 15% korting voor een week in juni of in juli!

Voor deze riviervakantie heb je de keuze uit 9 landen en nog heel wat meer regio’s en waterlopen: Italië, België, Duitsland, Nederland, Polen, Groot-Brittannië, Ierland, Schotland en natuurlijk Frankrijk (Canal du Midi, Camargue, Lot, Charente, Vallei van de Loire…). Iedere bestemming is goed voor een unieke ervaring: meer je boot aan en smul op een terrasje langs het Canal du Midi van een cassoulet, ga kanoën op een meer in Schotland of ga vissen in Ierland, wandel door de wijngaarden van de Bourgogne, ga op ontdekkingstocht naar de fauna in Polen, slaap in een lagune vlak bij Venetië …

Er zijn boten in verschillende grootten. Afhankelijk van het model is er plaats voor 2 tot 12 personen. Je hebt geen vaarbewijs of ervaring nodig om de boten te besturen. Voor je vertrekt, krijg je een opleiding van een uur. Daarna neem je het roer in eigen handen. Ontdek je varende huis, met kamers, badkamers, een ingerichte keuken en, bij de meeste boten, een terrasje om te zonnen en een aperitiefje te drinken terwijl het landschap aan je voorbijtrekt. Aan bord vind je ook een boekje met toeristische en handige informatie voor onderweg. Huur een fiets, leg aan en trek eropuit!

Deze unieke vakantie moet je minstens een keer uitgeprobeerd hebben. Ook wij hebben dat gedaan … en goed bevonden!

TIP: PROMO VOOR DE MAANDEN JUNI EN JULI

Tot 31 maart 2014 geeft Le Boat een speciale aanbieding: 15% korting op een week vakantie in juni of in juli! Deze aanbieding is geldig voor een nieuwe reservering, bevestigd voor 31/03/2014, voor een huurperiode van minstens een week, onder voorbehoud van beschikbaarheid, tot 15% te combineren met andere aanbiedingen.

Info et reservaties:
Tel: 0031 (0)10 213 03 52
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Web: www.leboat.nl
logo-facebookVolg Le Boat op Facebook!Laatst aangepast op woensdag, 19 maart 2014 13:02