Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres

Vakantie op het Canal du Midi of elders, aan boord van een boot zonder vaarbewijs!

Le Boat offre hiver

Reserveer voor het eind van het jaar en geniet van kortingen

Wat is er leuker dan je gezinsvakantie, een romantisch uitje met z’n tweeën of een reis met vrienden door te brengen aan boord van een boot zonder vaarbewijs? Iedereen kan het, na een korte opleiding gooi je de trossen los en vaar je er in alle veiligheid op uit. Met deze formule ontdek je op je eigen ritme de mooiste regio’s van Europa en Frankrijk. Daarbij denken we meteen aan de Languedoc-Roussillon, waar je over het bekende Canal du Midi vaart, een kanaal dat door de Unesco op de werelderfgoedlijst is gezet.

Le Boat, Europees leider in het verhuren van boten zonder vaarbewijs, vergast je op een unieke manier van reizen en geeft je 8% korting op alle cruises in 2015, op voorwaarde dat je snel reserveert!

En waarom ga je deze zomer niet naar het Canal du Midi?

De zomer is het seizoen bij uitstek om over het Canal du Midi te varen. Het zuiden van Frankrijk leeft dan op het ritme van festivals en biomarkten. Je komt langs historische steden (Carcassonne, Narbonne, Béziers …) en middeleeuwse dorpen die je te voet of met de fiets bezoekt. Je trekt naar de wijnkelders waar je proeft van de authentieke cassoulet van Castelnaudary. Je luiert heerlijk in de zon of je barbecuet op de brug. Zelfs aan het eind van de middag is het nog gezellig warm op dit stukje van het kanaal, waar je de nacht doorbrengt. Geniet van het uitzicht op de zon die achter de wijngaarden ondergaat.

De boten zijn er in verschillende afmetingen, met plaats voor 2 tot 12 personen, met een of meerdere kajuiten en badkamers, salon, ingerichte keuken en groot terras. Je voelt je meteen thuis. Natuurlijk zijn er ook extra’s aan boord, zoals fietsen of een barbecue, maar ook een vissersbootje of uitrusting voor stand up paddle. Zo geniet je van al het leuks dat het Canal du Midi te bieden heeft.

PROMOTIES VOOR EEN VAKANTIE IN 2015

Het lijkt wel een vervroegde Kerstmis. Le Boat geeft je 8% korting op je volgende bootvakantie in 2015!

Deze aanbieding geldt voor alle boten met comfort 1 tot 4, voor alle bestemmingen en alle afvaarten in 2015. De enige voorwaarde is dat je moet reserveren voor 31/12/2014. Kortingen zijn cumuleerbaar met andere aanbiedingen voor een maximum van 15%. Enkel geldig voor nieuwe reserveringen.

Info et reserveringen:
Tel: 0031-(0)10 2130352
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Website: www.leboat.nl

facebook logo detailVolg Le Boat op Facebook
Laatst aangepast op dinsdag, 09 december 2014 11:53