Naam:
Email:
Artikels


PDF Afdrukken E-mailadres
Keuken • Mexico

Avocadomousse met krab

Ingrediënten voor 4 personen

4 avocado’s, Sap van 1 citroen lookpoeder, zout, peper, ½ l dikke room, 200 g krab (of surimi) in stukjes

Bereiding

Mix de avocado’s met het zout, een beetje peper, een mespuntje lookpoeder, sap van een halve citroen en 2/3 van de room. Ga door tot u een mooie, lichte mousse krijgt. Giet de mousse in glazen en zet ze in de koelkast. Meng de stukjes krab met de rest van de room. Voeg kruiden toe (zonder look deze keer) en de rest van het citroensap. Doe deze bereiding op de avocadomousse en werk af met een half citroenschijfje, een beetje peterselie en ½ kerstomaatje. Minstens 1u in de koelkast laten afkoelen en koud opdienen.

Laatst aangepast op dinsdag, 08 februari 2011 13:39