Naam:
Email:
PDF Afdrukken E-mailadres

Het Romaans Land: een uitstapje dichtbij

Het ‘Roman Païs’ of Romaans Land is de toeristische regio rond de historische hoofdstad Nijvel, een streek vol verrassingen... Aan attracties geen gebrek: een stoomtreintje, een echte Bretoense kruisweg, een eeuwenoude smidse waar je kan trouwen, een schandpaal enig in zijn soort in Europa... Of zit je liever op een gezellig terrasje om een duizend jaar oud collegiale kerk te bewonderen, van wel 102 meter lengte? Echt, in het Romaans Land kan je de merkwaardigste dingen zien. Je kan er ook gewoon zalig gaan fietsen, kilometers ver over de heuvels, door de dalen of langs de waterkant. Zin in een weekendje wandelen en smullen? Boek gewoon één van de gezellige gastenkamers in de streek.

Ideetjes voor een uitstap, alleen, met vrienden of het hele gezin vind je in de gratis toeristische gids. Je kan hem telefonisch bestellen op 067 220444 of via de site www.tourisme-roman-pais.be.

Toeristische dienst van het Romaans Land (Kasteelbrakel, Itter, Nijvel, Rebecq en Tubeke) Rue de Saintes, 48. 1400 Nijvel

Tel. 067/22 04 44 • Fax. 067/21 98 88

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Website: www.tourisme-roman-pais.be

Laatst aangepast op maandag, 29 maart 2010 11:56